Nieuws

Werkt u bij NWO? Stel u verkiesbaar voor de OR!

05 maart 2019
Onderzoekinstellingen

Op dinsdag 7 mei 2019 zal er een ondernemingsraadverkiezing plaatsvinden bij de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). AC-HOP is op zoek naar leden die zich namens het Ambtenarencentrum/FBZ (de cao-partij die namens AC-HOP onderhandelt) kandidaat willen stellen voor de ondernemingsraad.

Kandidaten voor de OR van NWO-Instituten
Heeft u één of meerdere kwaliteiten die de OR kunnen versterken? Heeft u bijvoorbeeld vaardigheden om een overleg goed te leiden? Of kunt u goed onder woorden brengen welke verbeterpunten er mogelijk zijn bij NWO? Dan is deelname aan de ondernemingsraad iets voor u!

Ondersteuning vanuit AC-HOP
Leden van de AC-HOP die zich verkiesbaar stellen voor de ondernemingsraad, kunnen rekenen op ondersteuning. Denk daarbij aan een professionele verkiezingscampagne of juridische ondersteuning voor het werk als OR-lid.

Meer weten of kandidaat stellen?
Als u interesse heeft om deel uit te maken van de OR dan beantwoorden wij graag uw vragen. Mail naar info@ac-hop.nl voor meer informatie. Wij horen graag van u vóór donderdag 28 maart 2019.
 

Bestuur AC-HOP

Werkwijze

  1. Vul het online formulier in.
  2. Een kaderlid neemt contact met u op.
  3. In overleg wordt een oplossingsstrategie bepaald.
  4. Het probleem wordt opgelost.

Casussen in praktijk