Nieuws

Lawaaidemonstratie tijdens opening academisch jaar in Leiden

27 augustus 2019
Universiteiten

Op maandag 2 september aanstaande zal er voor het ‘Gerecht’ in Leiden een lawaaidemonstratie plaatsvinden. Op hetzelfde moment zal in de Pieterskerk minister van Engelshoven spreken over haar beleid. Het Gerecht ligt op een steenworp afstand van de Pieterskerk dus reken maar dat de aanwezigen in de Pieterskerk dit zullen horen!

Bezuinigingen
Door de achterstallige bezuinigen is het een kwestie van tijd voordat Nederland een kennisachterstand heeft opgelopen, banen staan op het spel en de torenhoge werkdruk zal alleen nog maar verder oplopen! 

Meer weten?
Kijk hier voor het programma

AC-HOP steunt deze actie van de vakbonden, kom je maandag 2 september 2019 om 15:00 uur ook naar het Gerecht in Leiden?

 

 

Werkwijze

  1. Vul het online formulier in.
  2. Een kaderlid neemt contact met u op.
  3. In overleg wordt een oplossingsstrategie bepaald.
  4. Het probleem wordt opgelost.

Casussen in praktijk